Com us puc ajudar

IMATGE COORPORATIVA

És el reflex de l’imatge de l’empresa, en 100% dels casos és l’ho primer que veu un client, per això és molt important que l’ imatge coorporativa desprengui un aire fresc i que no es vegi antiga.

LLIBRES,REVISTES,CATÀLEGS

La meva experiència en el món editorial em donar la fluïdesa per poder elaborar qualsevol tipus de llibre, revista o catàleg per a que el client final es quedi sorprès del nivell d’aquella empresa.

DíPTICS, TRíPTICS, ETC...

Potser no és la feina més agraïda els díptics o trípitics però és un material gràfic que serveix per resumir informació de l’empresa o una explicació ràpida d’un producte amb un sol cop de vista.

FOTOGRAFIA

En l’actualitat la majoria de les compres que fem ens entren per la vista, la fotografia a l’actualitat és decisiva perquè el producte que volem vendre tingui èxit.

PRODUCTE

El packging o el disseny del producte és un reflex de la marca. En el cas que un dissenyador gràfic hagui de fer aquests dos conceptes té que ser  coherent amb els dos dissenys.

WEB

La web d’una empresa és un punt molt important, tindra-la actualitzada i de tant en tant canviar l’ imatge visual, així es pot tenir més clients potencials.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!